Zwemlessen corona

Zwemlessen update na 13-10-2020

Ook na de aangepaste maatregelen van 13-10-2020 is het mogelijk dat kinderen de zwemles volgen. Natuurlijk dient u ten alle tijden de algemene maatregelen in acht te nemen. Binnen onze accommodatie zijn er wel enige veranderingen. Zie onderstaande belangrijke punten.

Belangrijk voor een goed verloop van de zwemlessen.

  1. De douches zijn gesloten. Wij vragen u vriendelijk om uw kind voor en na de les thuis te douchen.
  2. Er mag bij de zwemlessen maximaal 1 ouder/begeleider per kind in het complex aanwezig zijn. Deze ouder/begeleider heeft alleen direct voor en na de les toegang tot de kleedruimten.
  3. De verplichte looproute dient gevolgd te worden. Hierbij dient de 1,5 meter richtlijn in acht te worden genomen;
  4. Bij de kassa wordt een les afgeboekt van het pasje. Indien de leskaart op is, kan er alleen met pin of contactloos betaald worden.
  5. Bij aankomst hebben de kinderen de zwemkleding al aan onder de gewone kleding. De kinderen kleden zich uit in de gemeenschappelijke kleedruimtes en wachten vervolgens bij de douches totdat een medewerker ze meeneemt naar de zwemles;
  6. Ouders doen de kleding en schoenen in een tas en nemen de tas mee. Er mag geen gebruik gemaakt worden van kluisjes. Er mag niets achterblijven in de kleedruimten.
  7. Ouders wachten tijdens de les bij voorkeur op de parkeerplaats. Het is niet de bedoeling dat ouders samenscholen in het complex.
  8. Ouders/begeleiders en kinderen houden 1,5 meter afstand van de zweminstructeur en andere ouders/begeleiders.
  9. Het ophalen gebeurt via de achterzijde van het gebouw. U dient te wachten tot een medewerker de deur open maakt.
  10. Na afloop van de zwemles wordt iedereen verzocht zich aan te kleden en het zwembad zo snel mogelijk te verlaten

terug naar de beginpagina